Bodmin Jail

Samenvatting

Na ons eerste ontbijt buiten in de zon dit jaar rekenen we af bij Colin de campingbeheerder en rijden we weer verder naar het zuiden voor een dagje gevangenis en traplopen.

We rijden als eerste naar Bodmin. Daar zit een Bodmin Jail. De gevangenis is in 1779 gebouwd en is in gebruik is geweest tot rond 1920. We parkeren vlakbij en bezoeken het opengestelde deel van de gevangenis.

Je zal er maar 60 jaar zitten

Er hangt veel informatie over verschillende gevangenen die hier hebben vast gezeten en die hier al dan niet zijn terechtgesteld. Daar ging men vroeger toch iets anders mee om.

Tralies, brrr

Het oude gebouw is goed bewaard gebleven en is voer voor mooie nostalgische plaatjes.

Welkom in deze mooie gevangenis

Na de lunch rijden we langs de camel trail naar de kust. De cameltrail is een lang fietspad langs een oude spoorlijn. We slaan deze over en arriveren rond 15:00 uur bij de Bedruthan Steps. Volgens de campercontact app kun je daar op de parkeerplaats overnachten voor 19 pond met een geweldig uitzicht en kun je er ook nog mooi wandelen. Het uitzicht is inderdaad geweldig. Wandelen kan ook maar overnachten alleen in juli.

Lijkt de Middellandse Zee wel

We parkeren de camper maar wel en bezoeken de Bedruthan steps.

Hoeveel ?

Na de 120 traptreden zijn we beneden opr het kleine zandstrandje. Het is vloed maar zelf nu is het al erg mooi. Na wat fotowerk moeten we ook weer 120 treden omhoog. Dat kost wat meer energie J

Downstairs

We geven de wijziging maar via de camper app door en rijden 2 km terug naar camping Atlantic. Daar is het uitzicht net zo mooi, staan we aan het kust pad en voor slechts 10 pond. De camping staat niet de app . Een mooie camping, veel ruimte maar geen electra. Wel toiletten maar die zijn niet erg schoon. Beschouw het dus maar als camperplaats.

Camping Atlantic View

Vlak voor het eten lopen we nog even naar het zandstrand dat 5 minuten lopen van de camping is. Een mooie plek !

Gelukkig waterdichte schoenen

Leuk als u een korte reactie geeft op ons blog