Wij zijn onderweg

Wij zijn Robert-Jan (1967) en Laura (1967). We wonen in Driehuis en hebben twee, nog thuiswonende kinderen. Laura is docent Scheikunde en Wiskunde op een scholengemeenschap en Robert-Jan heeft een managementfunctie in een laboratorium voor wateronderzoek en advies.

Mamore Gap in Ierland

In 2012 zijn we begonnen met camper vakanties en in 2016 hebben wij onze eerste en huidige camper aangeschaft. Wij houden van nieuwe dingen zien en ontdekken. We zijn daarvoor nog nooit buiten Europa geweest. Dat is voor ons ook niet nodig. Alleen in Nederland is nog zoveel te zien! Wij waren bijvoorbeeld nog nooit naar Kinderdijk geweest en ook nog nooit naar de Hoge Veluwe! Nu dus wel, gewoon in een weekendje. Heerlijk vinden we dat. Met de camper die kant op, en dan lekker in de buurt wandelen en fietsen. Onderweg een terrasje, een lekker broodje en af en toe een museum. Dat is voor ons genieten. Dat doen we het hele jaar door. Als het even kan ook in de herfst en in de winter.

Op de camping of camperplaats vermaken we ons met lezen, een serie op netflix of door deze website bij te houden. Laura speelt daarnaast contrabas. Voor de camper heeft zij een elektrische contrabas gekocht. Met een koptelefoon zodat niemand daar verder last van heeft.

Onze reizen gaan meestal naar het water of naar de bergen. Hoe ruiger hoe beter. Noorwegen en Schotland zijn bij ons dus populair maar de Alpen vinden wij ook erg mooi.

Deze website houden wij bij omdat het leuk is de ervaringen te delen. Inmiddels hebben we al 12.500 bezoekers en 35.000 views per jaar. Het blog fungeert voor ons ook als dagboek. Af en toe weer even teruglezen nodigt weer uit om na te denken over nieuwe bestemmingen en avonturen.

Misschien treffen we u ergens onderweg.