Wij zijn onderweg

Wij zijn Robert-Jan (1967) en Laura (1967). Al 35 jaar samen en we wonen in Driehuizen, een prachtig dorpje in het land van Leeghwater. We hebben twee thuiswonende kinderen. Laura is docent scheikunde en wiskunde op een scholengemeenschap en Robert-Jan is zelfstandig adviseur op het gebied van water- en afval management.

In 2012 zijn we begonnen met camper vakanties en in 2016 hebben wij onze eerste en huidige camper aangeschaft. Wij houden van nieuwe dingen zien en ontdekken en zijn altijd onderweg. Meestal staan we slechts één dag op een camperplaats of camping. We zijn nog nooit buiten Europa geweest. Voorlopig is dat ook niet nodig. Alleen in Nederland is nog zoveel te zien! Wij waren bijvoorbeeld nog nooit naar Kinderdijk geweest en ook nog nooit naar de Hoge Veluwe! Nu dus wel, gewoon in een weekendje met de camper. Heerlijk is dat. Met de camper die kant op, en dan lekker in de buurt wandelen of fietsen. Onderweg een terrasje, een lekker broodje en af en toe een museum. Dat is voor ons genieten en dat doen we het hele jaar door. Als het even kan ook in de herfst en in de winter.

Op de camping of camperplaats vermaken we ons met lezen, een serie op netflix of door dit blog bij te houden. Laura speelt daarnaast contrabas. Voor de camper heeft zij een elektrische contrabas gekocht. Met een koptelefoon heeft verder niemand daar last van.

Onze reizen gaan vaak naar het water of naar de bergen. Hoe ruiger hoe beter. Noorwegen, Ierland en Schotland zijn bij ons dus populair maar de Alpen vinden wij ook erg mooi.

Dit blog houden wij bij omdat het leuk is om ervaringen te delen. Sinds juli 2016 hebben we al 86.000 bezoekers en inmiddels meer dan 275.000 bezochte pagina’s. We schrijven dus niet voor niets 🙂 Het blog fungeert voor ons ook als dagboek. Af en toe weer even teruglezen nodigt weer uit om na te denken over nieuwe bestemmingen en avonturen. We hopen dat onze verhalen u inspireren. Leuk als u dat even laat weten.

Misschien treffen we u ergens onderweg.

3 thoughts on “Wij zijn onderweg

 • 11 oktober 2020 om 14:21
  Permalink

  goedemiddag Robert-jan en Laura,

  Wat een mooie en overzichtelijke site, wij gaan in 2021 voor het eerst een camper huren. Dus zijn nog geheel groen om op deze manier vakantie te vieren. Welk land het gaat worden is ook nog niet bekend…. we gaan eerst maar eens kijken wat de corona gaat doen. Maar plannen te bedenken, na het lezen van jullie site is nu al een feestje.
  Ik ga jullie volgen via Facebook

  Groetjes
  Anna en Harry

  Beantwoorden
 • 24 augustus 2021 om 15:58
  Permalink

  Leuke site! Wij hebben sinds drie dagen een eigen camper en gaan Normandië en Bretagne verkennen!

  Beantwoorden
  • 24 augustus 2021 om 15:59
   Permalink

   Veel plezier daar Liza. Ik hoop dat jullie profijt hebben van onze ervaringen en blogs

   Beantwoorden

Leuk als u een korte reactie geeft op ons blog