Wij zijn onderweg

Wij zijn Robert-Jan (1967) en Laura (1967). Al 33 jaar samen en we wonen in Driehuis (NH). We hebben twee thuiswonende kinderen. Laura is docent scheikunde en wiskunde op een scholengemeenschap en Robert-Jan heeft een managementfunctie in een laboratorium voor wateronderzoek en advies.

In 2012 zijn we begonnen met camper vakanties en in 2016 hebben wij onze eerste en huidige camper aangeschaft. Wij houden van nieuwe dingen zien en ontdekken en zijn altijd onderweg. Meestal staan we slechts één dag op een camperplaats of camping. We zijn nog nooit buiten Europa geweest. Voorlopig is dat ook niet nodig. Alleen in Nederland is nog zoveel te zien! Wij waren bijvoorbeeld nog nooit naar Kinderdijk geweest en ook nog nooit naar de Hoge Veluwe! Nu dus wel, gewoon in een weekendje met de camper. Heerlijk is dat. Met de camper die kant op, en dan lekker in de buurt wandelen of fietsen. Onderweg een terrasje, een lekker broodje en af en toe een museum. Dat is voor ons genieten en dat doen we het hele jaar door. Als het even kan ook in de herfst en in de winter.

Op de camping of camperplaats vermaken we ons met lezen, een serie op netflix of door dit blog bij te houden. Laura speelt daarnaast contrabas. Voor de camper heeft zij een elektrische contrabas gekocht. Met een koptelefoon heeft verder niemand daar last van.

Onze reizen gaan vaak naar het water of naar de bergen. Hoe ruiger hoe beter. Noorwegen, Ierland en Schotland zijn bij ons dus populair maar de Alpen vinden wij ook erg mooi.

Dit blog houden wij bij omdat het leuk is om ervaringen te delen. Sinds juli 2016 hebben we al 43.000 bezoekers en inmiddels meer dan 150.000 bezochte pagina’s. We schrijven dus niet voor niets 🙂 Het blog fungeert voor onszelf ook als dagboek. Af en toe weer even teruglezen nodigt weer uit om na te denken over nieuwe bestemmingen en avonturen. We hopen dat onze verhalen u inspireren. Leuk als u dat even laat weten.

Misschien treffen we u ergens onderweg.

Geef een reactie