Camperplaatsen

Wij houden van camper plaatsen en campings waar het rustig is, liefst in de natuur en met iets van gras voor de deur zodat je ook lekker buiten kan zitten. Grote campings met animatieteams, parkeerplaatsen en plekken achter restaurants vallen niet zo in de smaak. We beoordelen de plaatsen waar we overnachten als volgt:

  • ROOD: plaatsen waar wij niet meer zullen komen. Er is slechte service, ze zijn druk of de prijs/kwaliteit verhouding is helemaal scheef.
  • GEEL: redelijk en kunnen bij gebrek aan beter voor een nachtje. Feitelijk alleen om te overnachten, verder niets bijzonders.
  • GROEN: gewoon goede camper plaatsen of campings waar je gerust naar toe kan gaan en een dagje kan blijven.
  • PAARS: onze toplocaties die we iedereen aan kunnen bevelen en waar we zeker terug zullen komen. Deze plekken hebben een prachtig uitzicht of iets heel bijzonders in de buurt.

Door op punten te klikken vindt u meer informatie over de bezochte campings en camper plaatsen. Met de knop rechts bovenin krijgt u een grotere weergave van de kaart. Met de knop links bovenin kunt u onderdelen aan of uit zetten zodat u bijvoorbeeld alleen de toplocaties ziet.