Weblinks

Er zijn heel erg veel websites met reisverslagen te vinden. Ook zijn er steeds meer websites die deze verzamelen tot een overzichtelijk geheel zoals bijvoorbeeld camperreisverslagen. Wij hebben een selectie gemaakt van actuele en goed onderhouden websites die interessant zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in camperreizen, locaties of campertechniek. Ter introductie hebben wij een deel van de tekst van betreffende websites overgenomen. Heeft u een nieuwe link die ook op deze pagina thuishoort en niet mag ontbreken, geef deze dan door via deze pagina.

Op stap met de camper

Sinds 2008 zijn wij  alle twee gepensioneerd en reizen wij graag met onze camper door Europa. In 2006 hebben wij onze eerste camper gekocht een Fiat Ducato-Vivarouter. Omdat we heel tevreden waren over het camperen maar toch een aantal dingen graag anders wilden, hebben we na deze reis de camper ingeruild en een TEC camper gekocht, model Free Tec 688TI. Dit is een Ford wagen met een halfintegraal opbouw met ook weer een vast bed achterin en een garage

Camperphoto

Eind 2009 hebben we een camper gehuurd om te kijken of  deze manier van vakantie houden ons zou bevallen. Vervolgens hebben we via Mobile.de rond gekeken in Duitsland. Waar we bij een camperdealer midden in Duitsland onze camper hebben gevonden. Eind 2013 besluiten we met het pensioen in zicht om de Bürstner in te ruilen. Voor de dan te maken langere reizen willen we wat meer ruimte hebben.  Na lang wikken en wegen hebben we gekozen voor de nieuwe Adria Corel Plus, S 670 SL.

Slak op reis

Tijdens onze camperreizen hebben we net als slakken ons huis bij ons.  Zo trekken we in rustige slakkengang door Europa en Amerika. Van al onze reizen, die we zo de afgelopen jaren maakten, hebben we onderweg in een blog de camperverhalen vastgelegd.  Eenmaal weer thuis hebben we die reisverslagen van naar onder meer Schotland, Ierland, Spanje, Portugal, Noorwegen, West-Balkan, Tsjechië, Marokko en Rusland in deze site ondergebracht.

Camperts

Wij zijn Mariëlle en John uit Beverwijk. In 2012 hebben we voor het eerst een camper gehuurd en zijn we door Scandinavië getrokken. Dit beviel ons zo goed dat we in 2013 nog een keer met een huurcamper op pad zijn geweest. Datzelfde jaar zijn we op zoek gegaan naar een tweedehands camper met de indeling die we graag wilden hebben. In augustus 2013 zijn we over gegaan tot de aanschaf van onze eerste eigen camper, en sindsdien gaan we regelmatig op pad.

Er op uit met de camper

Op deze website vind je camper reisverslagen, campertips en andere camper ervaringen van Wim en Anneke. Sinds september 2009 hebben we een camper en we reizen daar heel wat mee rond. Voor meer over ons lees bij over ons . De verslagen van de reizen maken we deels als we onderweg zijn en deels als we weer terug zijn. Omdat het thuis soms wat makkelijker gaat en er onderweg niet altijd genoeg tijd is.

Campontour

Wij, Rob en Elze Klute, woonachtig in Dalfsen, zijn beiden de vijfenzestig gepasseerd en behoren tot de categorie mensen, die al carrière heeft gemaakt. Je kunt ook zeggen, dat we behoren tot de categorie, die tevreden is met wat ze heeft bereikt. We hechten steeds meer waarde aan ‘vrije tijd’ en hebben er geen enkele moeite mee om die in te vullen. Dat doen we inmiddels al zo’n 27 jaar o.a. met een camper.

Nico, Brigitte & Tessa

Wij zijn Nico, Brigitte en Tessa. Na jarenlang reizen met een caravan kochten we in 2014 een camper waarmee we af en toe op pad gaan. Aangezien we allebei nog werken (Brigitte 3/4 en ikzelf 4/5) en Tessa nog naar school gaat zijn we “gebonden” aan de schoolvakanties. Toch proberen we er regelmatig op uit te trekken. In de zomervakantie gaan we altijd voor bijna  drie weken naar ons geliefde vakantieland Italië en daarbuiten trekken we er regelmatig op uit voor een korte periode naar Frankrijk, Nederland of Duitsland.

De Keizer Reizen

Wij zijn Co en Lia Keizer, vandaar de naam van deze site: de ‘Keizers’ reizen. In juli 2012 hebben we onze allereerste (huidige) camper gekocht, een Carthago Chic C-line 4.9. Dat was tevens onze eerste kennismaking met de vrijheid van reizen en je huisje bij je hebben. Heerlijk overal heen rijden, mooie dingen zien en leuke mensen ontmoeten. De winters brengen we door in Marokko, een prachtig land, met een lekker temperatuurtje en vriendelijke mensen. We zijn 1 jaar met onze camper in Canada, Alaska, Amerika en Mexico geweest. Om nooit te vergeten en zeker nog een keertje te doen, aan te bevelen. Je vindt veel info over de voorbereiding van deze reizen.

Hans Koolmees

Ik ben Hans Koolmees, ben 67 jaar en geniet dus van mijn pensioen. Het grootste gedeelte van mijn werkzame leven ben ik in diverse functies werkzaam geweest in het Hoger Beroeps Onderwijs. De laatste jaren ben ik, naast mijn deeltijdpensioen, werkzaam geweest  bij de Vereniging Hogescholen als beleidsadviseur onderzoek. Bij de aanvang van mijn deeltijdpensioen heb ik een camper gekocht waarmee ik van plan ben meerdere reizen per jaar te maken.

Camperaar

De website voor de individuele camperaar. Steeds meer Nederlanders en Belgen trekken er op uit met een camper, er is ook niets leukers dan op avontuur met je eigen huisje op wielen. Wij adviseren gebruik te maken van officiele camperplaatsen en campings want deze zijn er inmiddels genoeg en de mogelijkheden breiden jaarlijks uit. Veel plezier op de camperaar.