#2 | Naar Denemarken

Samenvatting

De eerste reisdag en de tweede grote reis met onze camper. We maken een rondreis naar de Noorse Fjorden. We rijden via via Midwolda naar Aabenraa

Vertrek

De eerste dag van onze reis naar de Noorse Fjorden. Om 16:30 kwam Tim thuis van vakantie. We konden dus nog net even een keer met z’n vieren eten. Na het eten werden we uitgezwaaid door de mannen. We rijden via de Afsluitdijk en stoppen even in Sneek voor een snel bezoek. Sneek is altijd leuk en natuurlijk maken we even een foto van de watertoren.

Sneek

We rijden daarna nog een stukje verder naar het oosten tot vlak bij de Duitse grens. Op camping de Bouwte in Midwolda overnachten we. Deze camping heeft een prachtige camperplaats voor de slagboom waar je 24 uur per dag kan aankomen. Een prima locatie als eerste tussenstop richting Scandinavië.

De volgende dag staan we rustig op en ontbijten in de zon. De eerste stop is Oldenburg. We parkeren in een buitenwijk en lopen even het centrum in. Standaard stadje dus we houden het bij een kopje koffie.

Oldenburg

Na Hamburg is er erg veel oponthoud door wegwerkzaamheden. We hebben eigenlijk nog nooit meegemaakt dat we hier geen vertraging hebben. Misschien moeten we toch eens op een andere tijd proberen. Om 19:00 uur komen we aan op de camperplaats van Aabenraa City Camping. Een nette camperplaats met een betaalautomaat. Prima als tussenstop.

Aabenraa
Camperplaats Aabenraa

Na het stappen we op de fiets voor een kort bezoekje aan het stadje. We bezoeken het centrum van Aabenraa. Dat is best leuk met oude huisjes en een lange winkelstraat.

Aabenraa
Aabenraa

Geef een reactie