Twente

Samenvatting

Dit weekend gaan we Gep en Hilda even helpen met het opruimen van de voortent op de camping in Markelo. We waren daar drie weken geleden ook al om de verjaardag van Laura’s vader te vieren. Op de terugweg maken we een fietstocht door de bossen van HIlversum

2 dagen onderweg |  327 km gereden | 25 km gefietst

Markelo

We vertrekken op zaterdag rond een uur of 9 en rijden in een keer naar  Markelo waar we tegen 11:30 uur aankomen op camping de Bovenberg. Hier hebben we eerder gestaan maar dit keer hebben we niet gereserveerd. 

Camping de Bovenberg

Het weer is niet zo heel erg best dus we vermaken ons op de camping door een beetje te werken (dat moet ook af en toe) en te lezen. Als de zon wel even schijnt drinken natuurlijk samen lekker koffie.

Koffie

Rond een uur of vijf ruimen we samen met Hilda en Gep de voortent op. Tussen de buien door maar het lukt ons om alles droog en schoongemaakt in te pakken.

Schoonmaken

Na afloop gaan we lekker uit eten als afsluiting van de vakantie van Gep en Hilda. Dat doen we in het wapen van Markelo.

Weer naar Driehuis

‘s-morgens staan we rustig op en ruimen de laatste spulletjes op. Alweer tussen de buien door. Tegen 12:00 uur rijden we gezamenlijk de camping af.

In de buurt van Hilversum parkeren we de camper voor een rondje fietsen. Onderweg komen we langs de mooie spoorbogen waarvan dit de laatst bewaarde in Nederland zijn. Nostalgisch plaatje

We rijden door de bossen langs Drakenstijn en zwaaien even naar prinses Beatrix. We eten een vorstelijke tosti op het terras en komen na een 2 uurtjes weer op de parkeerplaats.

Het was een kort maar nuttig weekendje. Ook hiervoor is een camper ideaal !

Geef een reactie