#9 | Een regenachtige dag

Samenvatting

Vandaag is het erg slecht weer, we rijden voorbij Odda naar een hele mooie camping. Helaas kunnen we vandaag weinig ondernemen

Sand

Na een snel ontbijt nemen we eerst de ferry naar Nesvik. De ferry’s zijn overigens best prijzig hier. Gemiddeld betalen we € 25 per overtocht. Alternatief is er echter niet of je moet heel veel omrijden. We rijden eerst naar Sand. Dat is een leuk klein plaatje.

Sand
Sand

De ferry is daar echter gesloten dus ons plan om via de Saudavegen te rijden gaat niet door.

IMG_8743
Druilerig

We rijden dus andersom naar Håra. Via verschillende wintersportoorden komen we aan in Odda. Hier zijn we al vaker geweest. We lopen even kort door het dorp op zoek naar een sportwinkel. Ze hebben echter niet wat we zoeken. De camperplaats in Odda laten we lekker wat het is. Daar wil je echt niet staan. De waarderingen op de campercontact app zijn een hulpmiddel maar kloppen lang niet altijd met onze visie. Deze scoort een 6,9 gemiddeld.

Odda
Camperplaats in Odda

We rijden dus naar een voor ons bekende camping Ringoy Gard. Het is 200 meter verder dan de Ringoy camping die op campercontact staat. Net voorbij Kinsarvik. Hier hebben we eerder een Hyter gehuurd. Nu dus met de camper. Het is een mooie plek direct aan het Fjord.

Odda
Camperplaats Ringoy Gard

Sanitair is oud en basic maar schoon. Vandaag was de eerste hele dag regen en we hebben dus alleen maar gereden. Niet fijn maar dat heb je af en toe in Noorwegen.

Geef een reactie