Honfleur

Nadat we water hebben getankt en water hebben geloosd vertrekken we en rijden we via de kustweg in de richting van Honfleur. Wij zijn niet erg enthousiast over het stukje kust tussen Arromanches en Honfleur. Het is zelfs zo dat we uiteindelijk besluiten de tolweg te pakken richting Pont du Normandië. Op advies van een andere camperaar (ik weet niet meer wie) rijden we naar camping Domaine Catiniere (***). De recensies van de camping en camperplaats in Honfleur zijn namelijk niet zo best. Het is een standaard camping op ongeveer 8 km van Honfleur. Voor ons dus niet voor herhaling vatbaar deze camping. Op zich netjes maar ’s-nachts blijkt er toch relatief geluidsoverlast te zijn van alweer een drukke weg vlakbij de camping. Voor ons dus niet voor herhaling vatbaar deze camping.

We fietsen binnendoor naar Honfleur. Dat is een erg leuke stadje. Veel terrasjes, delicatessen en kunst. We slenteren door de leuke straatjes met de leuke huisjes en pandjes.

Honfleur

In de heel bijzondere kerk kun je voor veel beroemdheden een kaarsje aansteken. Handig gevonden ! Wij kiezen voor moeder Theresa.

We brengen ook een bezoek aan Naturospace. Dat is een vlindertuin met een veelheid aan verschillende soorten vlinders. Best leuk om te zien.

Naturospace

Na een biertje op het terras aan de haven fietsen we weer terug naar de camping.

Leuk als u een korte reactie geeft op ons blog