Brugge

Doel vandaag is Duinkerken. Dat klinkt leuk en is weer een mooi eindje op weg richting Nederland. Onderweg bezoeken we nog even Cap Griz vlak voor Calais en zien Engeland in de verte liggen.

Cap Griz Nez

Tegen de lunch rijden we Duinkerken binnen. Mijn gevoel was al niet zo best. Eigenwijs als we zijn rijden we door en zetten de camper neer op Camping la Licorne. Voor 13 euro mogen we aan de rand staan met uitzicht op een school. We fietsen eerst even naar Duinkerken en verbazen ons. Daar is werkelijk niets aan en dan ronden we het naar boven af. Snel weer weg dus. We rijden door naar Brugge en komen rond 16:00 uur aan op camping Memling. Een hele moderne en leuke stadscamping met een lekker sfeertje. De camping is vol maar we mogen alsnog op het grasveld staan. We hebben zowaar een mooie en ruime plek alleen zonder stroom. Dat hebben we toch niet nodig. De camping is vlakbij het centrum maar wel prijzig ! 28 euro per nacht. Toch besluiten we er 2 nachten te blijven.

Camping Memling

We fietsen naar het centrum dat 3 kilometer verderop ligt en genieten van de mooie stad. We eten mosselen en drinken er een echt Belgisch Biertje bij. Top !

Brugge
7 mei 2016 @ Brugge

Oorspronkelijk was het plan om Brugge te bezoeken maar het wordt vandaag zomers warm (26-27 graden). We besluiten dus tot een fietstocht naar Sluis. Rondom Brugge is het mooi fietsen.

Onderweg naar Sluis

Na Sluis fietsen we via een andere route weer terug en sluiten we af met een rondje om de vesting Brugge. Op de camping luieren we nog wat en ‘s-avonds bezoeken we alsnog Brugge. Er is een festival dus het is gezellig druk.

8 mei 2016 @ Driehuis

Vandaag rijden we in een keer naar huis. Thuis wassen we de camper en ruimen we op zodat alles weer gereed is voor Pinksteren.

Wassen en schoonmaken

Volgende week gaan we naar Nunspeet.

One thought on “Brugge

Leuk als u een korte reactie geeft op ons blog