#14 | Zeehonden van Berck

Samenvatting

We maken een lange fietstocht naar de zeehonden in Berck. In Berk zitten deze knuffeldieren die je prima vanaf de pier kan zien. Het is een mooie fietstocht en de zeehonden zijn erg leuk om naar te kijken.

Quend

We rijden weer een stukje verder omhoog vandaag. In de richting van Quend. Daar schijn een leuke camperplaats te zijn op de boerderij. We rijden er in een keer naar toe. Onderweg hebben we file. Vandaag is het hemelvaartsdag en het is mooi weer. Heel Frankrijk gaat dus naar de kust. Uiteindelijk komen we tegen de middag aan in Quend. Helaas is de camperplaats al vol. Jammer want hij ziet er erg leuk uit. Volgende keer maar. We gaan dus 1 km verderop op camping  le deux places staan. Ook een goede keuze.

Camping le deux places

We stappen wederom op de fiets voor een lange rit naar de zeehonden in Berck.

Prachtig

Daar kun je aan het strand naar de zeehonden kijken als het goed is. Op het strand is het natuurlijk druk. Heel druk. We lopen over de golfbreker en zien de zeehonden al met hun koppies boven het water uitkomen. Het wordt eb dus we moeten nog even wachten.

Een wachten tot het eb is

Uiteindelijk worden we beloond. Leuk om te zien !

We maken een lange fietstocht naar Berck. Daar zit een groep Zeehonden die je vanaf de pier kan zien. Het is een leuk gezicht
Prachtig om te zien

We fietsen terug naar de camping waar we nog even lekker luieren na bijna 45 km fietsen.

Geef een reactie