Onderweg naar Ierland

Dit is het eerste blog van onze rondreis door Ierland. Aan het eind van elk blog kunt u doorlinken naar het volgende blog van deze reis. Het hele verslag kunt u hier vinden. We vertrekken donderdag rond 17:00 uur en worden uitgezwaaid door Rik. Zonder veel file arriveren we al na anderhalf uur in Hoek van Holland waar we al snel de boot op kunnen. Op de boot zelf is zoals altijd weinig te beleven zodat we onze hut opzoeken en de avond besteden aan het kijken naar het WK atletiek.

Hut met uitzicht

Wat een lekkere rustige start van de vakantie 🙂 Als we uiteindelijk vertrekken is er de zonsondergang weergaloos.

Mooi he

Wat een lekkere rustige start van de vakantie 🙂 Als we uiteindelijk vertrekken is er de zonsondergang weergaloos.

De volgende dag komen we al vroeg aan in Harwich. Daar mogen de vrachtwagens als eerste van de boot. Om 06:30 uur zijn wij aan de beurt. We zoeken eerst een plekje op om te ontbijten.

Ontbijtje in UK

Daar komen we erachter dat de waterpomp kuren vertoond. Dat is lastig. We kijken later vandaag wel hoe we dat gaan fixen.

Via Londen en Bristol rijden we naar Wales. We komen aan het eind van de middag aan in Fishguard. Daar zoeken we een Camperplaats bij de boer.

Camperplaats bij de boer

We hebben weer een heerlijk uitzicht over de ruige kust. We wandelen land over zand naar de vuurtoren. De kust lijkt op Cornwall. Prachtig dus weer!

Onderweg naar de vuurtoren

 

Na de wandeling eten we een soepje en kijken we naar de finale van de 200 meter want we hebben gewoon 4g hier. Een mooie afsluiting van de eerste dag. Morgen gaan we met de boot naar Ierland. Daar moeten we op zoek naar een nieuwe Waterpomp.

Geef een reactie