#7 | Fietsen naar Middyrvatnet

Samenvatting

We rijden een stukje terug om alsnog de tweede fietstocht te maken bij Haukeli. Daar krijgen we geen spijt van. Wat een prachtige tocht was dat.

Fietsen naar de sneeuw
We passeren beekjes
De weg is wel een beetje weggespoeld af en toe

We fietsen naar 1200 meter hoogte en kunnen uiteindelijk niet verder omdat er nog teveel sneeuw op de weg ligt.

Haukeli
Wow
IMG_7529
Niet geveegd ?

Het is hier ontzettend mooi en wat een .hoop sneeuw nog hartje zomer ! We hebben nog niet het lef om een stuk te gaan wandelen in deze omgeving maar het kriebelt wel. Eerst maar eens wat meer ervaring opdoen dan komt dat vanzelf wel. We keren om en met zon en wind in de rug fietsen we weer naar beneden. Dat gaat makkelijk 🙂

Haukeli
Wat zijn dat voor idioten op de fiets ?

Net als in de rest van Noorwegen stikt het ook hier van de schapen. Leuke en nieuwsgierige beestjes zijn dat. Ze staan zo mooi naar ons te kijken dat we ze maar even op de gevoelige plaat vastleggen

Haukeli
Even uitrusten

Terug bij de camper rijden nog een klein stukje terug richting Haukeli en pakken de afslag richting Flateland. De route is alweer erg mooi. In Flateland arriveren we op Sanden Såre Bubilpark. Een camperplaats langs de rivier met  prachtige plaatsen. We staan aan het water. Een camping om terug te komen.

Haukeli
Mooie plek aan de rivier

Ook vandaag maken we een tweede fietstocht langs de rivier. ’s-Avonds plukken we bosbessen op de camping voor ons ontbijt.

Geef een reactie