#6 | Fietsen naar Bordalsvatn

De volgende dag wederom begonnen met regen en harde wind. Met name de wind maakt het koud. We vertrekken bijtijds en rijden in de richting van Haukeli. Daar zijn we al eerder geweest in 2011. Het is een mooi gebied en we hebben 2 fietstochten uitgezocht. Rond 12:00 uur komen we aan en fietsen we naar het Bordalmeer. Het is droog maar het waait erg hard. Het is dus koud. Met mutsen op en handschoenen aan genieten we van de mooie natuur.

IMG_2876
Op de fiets naar het Bordalmeer

Onderweg komen we niemand tegen. Alleen een paar nieuwsgierige schapen. Zal dat door het weer komen of is het hier altijd zo rustig ? Terug in de camper nemen we eerst maar eens een warm soepje voor we verder rijden. Het begint ook spontaan te regenen dus we zijn precies op tijd. De tweede fietstocht laten we daarom maar voor wat het is.

We rijden door en rond 16:00 komen we aan op camping Skistasjonen Rohldal. De naam zegt het al een wintercamping. Niet iets om nog eens naar terug te komen. De temperatuur klopt in ieder geval dus we doen lekker de kachel aan. Voor het eten maken we toch een tweede fietstocht. Niet de geplande maar een andere. Omhoog de berg op naast de camping. We fietsen tot het eind van de doodlopende weg. Ook hier is de natuur weer erg mooi.

IMG_8551
Boven op de berg naast de camping in Rohldal

Geef een reactie