Een eigen blog ?

Lijkt het u leuk om uw eigen blog of website te maken en te onderhouden. Dat kan en is tegenwoordig erg eenvoudig. Er is geen aparte software meer voor nodig, alles draait via het internet. Met een computer en een internet verbinding heeft u alles om met een eigen blog te gaan beginnen. Onderweg.info kan u daarbij helpen. Wij zetten een professionele lege website geheel klaar zodat u alleen nog maar de inhoud hoeft toe te voegen.

Dat werkt hetzelfde als het schrijven van een document of email. U typt de tekst in een editor en ziet direct hoe de pagina eruit komt te zien. U hoeft dus niets te programmeren. Gewoon tekst typen, foto’s toevoegen en publiceren. De pagina is daarna meteen online en zichtbaar. Eenvoudiger kan bijna niet. Onderweg helpt u op weg 🙂 U blog is binnen een week online.

Een eigen website is niet duur. Jaarlijks betaald u voor de hosting en de domeinnaam. Bij ons is dat dus www.onderweg.info. De kosten bedragen ongeveer € 60 per jaar. U betaald deze kosten rechtstreeks aan de provider waar u de website wilt hosten. Onderweg kan u daarmee helpen. Daarnaast betaald u eenmalig een bedrag voor het bouwen van de website. Indien u wil stoppen dan kan altijd. U kunt dat online regelen.

Bent u geïnteresseerd en benieuwd  naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via deze link of klik op onderstaand advertentie.